Biomeerwaarde ei op de bio-beurs
Biomeerwaarde ei op de bio-beurs
Het is al bijna zover, de Bio-beurs op 23 en 24 januari in de IJsselhallen in Zwolle. Biomeerwaarde is samen met een aantal anderen bedrijven te vinden op het Bio-erf, voorheen het pluimvee-erf. 

Wat er op het bio-erf te vinden is
Op het Bio-Erf ontmoet u vele bedrijven uit de biologische keten. Denk aan pluimvee, varkens, rundvee en geiten. Van piepklein kuikentje tot uitgelegde leghen. Ook op het gebied van biologisch voer, diergezondheid, elektra, ventilatie, zonne-energie, ongedierte bestrijding, inrichting van stallen, verzekering, ei-verpakkingen... kom naar het Bio-erf. Kort samengevat, het zijn de erfbetreders van onze boerenbedrijven. Natuurlijk vind u ook diverse leden van Biomeerwaarde Ei, de directie en het bestuur. Kortom een bezoek aan ons Bio-Erf is zeker de moeite waard. 

U vindt ons dit jaar in hal 2, naast het Foodplein. Kom naar het Bio-Erf voor interessante presentaties, een goed gesprek en proeverijen van ei en kip.  

Waar
IJsselhallen, Zwolle

Wanneer
Woensdag 23 januari van 11.00 tot 21.00 uur                             
Donderdag 24 januari van 10.00 tot 19.00 uur 

Samen met alle deelnemende bedrijven van het Bio-erf kijken wij natuurlijk uit naar uw bezoek. Graag tot ziens.
Terug
We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »