Het begin


In 2012 brainstormen een aantal pluimveehouders om een manier te vinden waarop zij samen biologische eieren kunnen verkopen. Tijdens Bio-vak 2013 overdenken diverse bestuursleden van Leveranciersvereniging Biomeerwaarde Kip de mogelijkheden en ontstaan er concrete plannen voor een samenwerking.

Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering van Biomeerwaarde Kip, worden de leden gepolst hoe er wordt gedacht over dit initiatief. De meerderheid van de leden reageert positief en er wordt een denktank met leden verspreid over Nederland samengesteld. Na ruim een half jaar vergaderen en ideeën uitwerken, kunnen de plannen worden gepresenteerd aan alle biologische pluimveehouders uit Nederland. De reacties zijn positief en de meerderheid geeft de Coöperatie in oprichting het vertrouwen. Het voorlopige bestuur gaat verder met het uitwerken en opstellen van statuten, reglementen en andere officiële documenten.

In de pers verschijnen diverse artikelen
- Plattelandspost

Lid worden?

Bent u een pluimveehouder en wilt u lid worden van onze Coöperatie?

Graag het onderstaande formulier invullen.

Contact

We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »