Biobeurs 2017 op 18 en 19 januari
01 januari 2017
Wij willen u van harte uitnodigen ons te bezoeken op de Bio Beurs 2017

De beurs is geopend op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017 in de IJsselhallen in Zwolle. Op woensdag is de beurs geopend van 11.00 tot 21.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 19.00 uur. Op het Pluimveeplein presenteren zich samen met ons diverse bedrijven uit de pluimveesector met veel kennis van en ervaring met de biologische sector. De slogan van het Pluimveeplein is niet voor niks ‘Pluimveeplein voor meerwaarde’. Het logo van het Pluimveeplein vindt u terug boven het Pluimveeplein. Zo kunt u het Pluimveeplein gemakkelijk vinden. 

Het besluit om deel te nemen aan de beurs is weloverwogen genomen. Afgelopen vrijdag hebben de bedrijven van het Pluimveeplein gesproken over de gevolgen van de vogelgriep en wat dit betekent voor het Pluimveeplein. Op dit moment denken wij dat deelname en bezoek aan het Pluimveeplein geen gevaar oplevert voor de pluimveesector. Wel worden de noodzakelijke hygiënemaatregelen genomen zoals hygiënematten bij de ingang van de IJsselhallen. We gaan ervan uit dat bezoekers aan de beurs de hygiëneregels strikt naleven. 

U bent van harte welkom op het Pluimveeplein. U kunt rekenen op een hartelijke ontvangst, waarbij een hapje en een drankje uiteraard niet ontbreken.
Terug
We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »