Familie Bakker

Uit Friesland


Hallo, wij zijn Johannes en Ymkje, Evert en Lisa Bakker. Ons biologisch legkippen bedrijf ligt in It Heidenskip, midden in het prachtige Friese Meren gebied. We hebben ruim 11.000 biologische legkippen van het ras Lohmann Brown Lite. Zij zijn gehuisvest in een mooie serrestal met drie bogen van ID-Agro. De kippen hebben de beschikking over een ruime, lichte en overdekte scharrelruimte en een uitloop van grasland. De uitloop is beplant met voornamelijk wilgen.

De Electriciteit voor de stal wordt volledig voorzien door de zonnepanelen op het dak van de stal. Dit mooie bedrijf hebben we mogen overnemen van Enne en Hanny Bakker. Deze familie heeft de kippen stal gebouwd in 2010, waarna ze in 2016 besloten te emigreren naar Canada en wij dit bedrijf nu voortzetten. Wij zitten nog niet heel lang in deze sector, we moeten nog veel leren maar we zetten ons er volledig voor in en ... we doen het met veel plezier. We genieten dan ook ontzettend als we de hennen buiten zien rondlopen en druk bezig zijn met van alles en nog wat. Wij verkopen eieren aan huis, zoals u kunt zien op de foto. Welkom....

Terug

Google maps

Familie Bakker

52.9518598,5.5226481


Eieren koop je rechtstreeks, bij de boer!

Vind de boer bij jou in de buurt.

We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »