Familie Folmer

Wij zijn de familie Folmer. Onze boerderij ligt in de Gelderse Vallei en heet OUD SCHOTHORST. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf en al 8 generaties van onze familie. Vanaf 2015 hebben wij 6.000 biologische legkippen.

Ons bedrijf heeft ook 60 melkkoeien. We doen  loonwerk bij bedrijven in onze omgeving. De laatste 10 jaar hebben we de stallen nieuw gebouwd, maar wel in oude stijl. Met zoveel mogelijk hout. Hierdoor is de sfeer van vroeger zoveel mogelijk behouden. Onze kippen hebben 2,5 ha. weiland, dit noemen we een uitloop. Hierin kunnen de kippen overdag lekker rondlopen, wanneer zij dit willen. De uitloop staat vol met bomen en struiken, welke wij hebben geplant. Hier vinden de kippen volop schaduw en schuilplekken. We zijn lid van de Coöperatieve Vereniging Biomeerwaarde Ei sinds de oprichting. Al onze eieren worden geleverd aan Biomeerwaarde Ei.


Terug

Google maps

Familie Folmer

52.1102501,5.5691964


Eieren koop je rechtstreeks, bij de boer!

Vind de boer bij jou in de buurt.

We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »