Familie Vos

Uit Nijkerk

Samen met mijn vrouw Julia en onze twee dochters hebben wij een biologisch pluimveebedrijf met 12000 leghennen die buiten kunnen scharrelen en elke dag weer kakelverse eieren leggen. Buiten hebben ze beschikking over een 5 hectare grote uitloop die deels beplant is met bomen. Kippen zijn van nature bosdieren en houden dus van een beplante uitloop die beschutting biedt tegen felle zon en roofvogels. Ook in onze stal kunnen de kippen klimmen in het volière systeem. Dit systeem bestaat uit verschillende niveaus waar de hennen kunnen eten, drinken, rusten en hun ei kunnen leggen.

Wij zijn lid van de Coöperatie Biomeerwaarde Ei omdat we geloven dat samenwerking leidt tot een beter product. En een faire eierprijs is niet alleen belangrijk voor de continuïteit van ons bedrijf, maar geeft ook ruimte voor een beter leven voor onze dieren. Al onze eieren zijn te herkennen aan de printcode. Bij ons is dat 0-NL-4372601.

Terug

Google maps

Familie Vos

52.2082566,5.4856986


Eieren koop je rechtstreeks, bij de boer!

Vind de boer bij jou in de buurt.

Bel
Mail
We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »